Vorming en toerusting Vorming en toerusting

Vorming maakt je bewust van je gedachten en gevoelens in jezelf en in de wereld om je heen; het is een leren dat gericht is op een ontwikkeling van binnenuit. Toerusting geeft je vaardigheid en kennis, een passend gereedschap in de contacten met de medemens. De commissie Vorming en Toerusting levert een bijdrage aan de vorming en ontwikkeling van gemeenteleden in relatie tot God, geloven en tot elkaar. Wij als protestantse gemeente willen kerk zijn in en voor het dorp.

Vorming en Toerusting organiseert aansprekende lezingen, excursies, workshops, filmavonden en andersoortige avonden. Door te kiezen voor gevarieerde en actuele thema’s, proberen we een breed publiek (zowel kerkelijk als niet-kerkelijk, zowel van binnen als van buiten Hurdegaryp) te interesseren. Tijdens de avonden wordt verdieping geboden en is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te raken en elkaar beter te leren kennen.

Wilt u vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van Vorming en Toerusting? Word dan lid van de e-mailnieuwsbrief door een mailtje te sturen naar

Ook voor het seizoen 2017-2018 hebben we een veelzijdig programma samengesteld: voor elk wat wils. We hopen u op één of meer van onze avonden te mogen begroeten. Van harte welkom!

Vriendelijke groeten,
Marleen, Geke, Jan, Douwe, Lutske en Hanny