Ruimten te huur Ruimten te huur

Ruimten voor vergaderingen en andere festiviteiten

Nieuw Perspectief en De Hof bieden uitstekende, betaalbare ruimtes, bijvoorbeeld voor een vergadering, cursus, receptie of trouw- of begrafenisdienst. Overlegt u gerust de mogelijkheden met ons. Neemt u contact op met Roelof Dijkstra, email:
Nieuw Perspectief is rolstoeltoegankelijk, heeft een invalidentoilet en is voorzien van twee schermen in de kerkzaal. In de overige zalen kan gebruik worden gemaakt van een losse beamer met een scherm. De Hof is eveneens rolstoeltoegankelijk. De Hofkerk heeft een eenvoudige sanitaire voorziening en geen keuken en is lastiger bereikbaar voor minder validen.
De ruimtes kunnen  in overleg worden ingericht naar uw wensen. Zo kunt u de kerkruimte in traditionele opstelling gebruiken of alle stoelen laten weghalen waardoor een grote zaal overblijft.
U huurt onze ruimtes met een minimum van 4 uur. Bij verhuur berekenen wij alleen het gebruik van de ruimte, ongeacht het aantal deelnemers. Voor het gebruik van enkele faciliteiten betaalt u een meerprijs.

Ruimte voor vergaderingen:

Predikant 400,00
  Kerkzaal (verplicht) 200,00

Faciliteiten Tarief vanaf *

Dit zijn tarieven per dagdeel (vier uur) m.u.v. rouwdiensten
** Zomer: 1 mei – 30 september; winter: 1 oktober – 30 april
Bij meervoudige huur geldt een kortingsregeling
Voor gemeenteleden gelden afwijkende tarieven
Faciliteiten
U vindt in de kerkruimte een beamer (alleen Nieuw Perspectief), orgel, piano en microfoons. In de keuken: een koffieapparaat, waterkoker, koelkast, vaatwasser en een beperkte hoeveelheid servies. Catering recepties/bijeenkomsten kan geheel door ons verzorgd worden. Tarieven op aanvraag.
Voorwaarden
Na gebruik van de gehuurde ruimtes laat u deze bezemschoon achter, in dezelfde opstelling als waarin u deze aantrof. Ook keuken en vaatwerk dienen schoon achtergelaten te worden.

Gemeenschapsgebouw De Hof:

Nieuw Perspectief zalen: (betere foto's volgen).

Zaal A

Zaal B